Föreläsningar för kundträffen eller personalkonferensen

Mina föreläsningar är alltid anpassade efter kund och tillfälle. Ditt mål är mitt mål! Vad vill du att åhörarna ska ha med sig när jag är klar? Ska de ”bara” bli inspirerade och ha en positiv känsla, eller ska de lära sig något handgripligt? Behövs det tid för reflektion, eftertanke och eget arbete?

Mina ämnen är alltid koncentrerade runt rubrikerna ovan. En blandning går förstås att få samt anpassning efter målgruppens tidigare erfarenheter och kunskapsnivå.

Marknadskommunikation

Ibland behövs det att vi lyfter blicken och ser saker lite grann från ovan. Marknadsföring och marknadskommunikation kan vara så mycket. Men en sak är säker, det är något alla företag behöver och många behöver bli duktigare.

Sociala Medier

Vilken företagare som helst kan bli snurrig i knoppen av att ens försöka tänka ut var, när och hur de måste synas för att finnas. Jag föreläser och utbildar både i generella ordalag och gör workshops för varje enskild plattform.

Presentationsteknik

Under samlingsnamnet Våga Hålla Ord har jag mina kurser i presentationsteknik. Det finns olika nivåer beroende på var du befinner dig – osäker och nybörjarnivå = Presentatören, eller för dig som talar ofta och vill mer = Estradören.

Kommunikation & Kroppsspråk

Presentationsteknik i all ära, men det är minst lika viktigt och spännande med den mellanmänskliga kommunikationen. Hur säger vi saker och vilka signaler skickar vi med vårt kroppsspråk. Anpassa din inspirationsföreläsning till målgruppen.

Så här säger våra kunder

Låt inte bara vad vi påstår vara sant, låt våra kunder säga vad de tycker

”Vi känner oss ganska utmanade. Härligt! Energin i rummet blev oerhört fokuserad”

”Du har levererat en himla bra verktygslåda. Det har varit kul, trevlig grupp, mycket god stämning. Tack!”

”Ett stort värde med den här kursen är – förutom de konkreta tipsen och lärdomarna – att jag kom till självinsikt”

”Föreläsningen mottogs väl och var uppskattad. Alla fann något att ta fasta på kring området. Ett stort plus var att det framfördes på ett humoristiskt och lättsamt sätt med övningar. ”

”Jag tycker att kursen har varit mycket givande. Jag har tagit med mig att det är bättre att tala från hjärtat. Att göra sitt bästa räcker långt”

”Mycket givande kurs, skulle absolut ha varit fler tillfällen för att få öva mer. Fortsättning? Ja, tack”

FAQ – Vanligt förekommande frågor

Åker du över hela Sverige?

Det är klart att jag gör. Eftersom jag utgår från Västerås har det blivit mycket i mellansverige. Men ska jag åka längre lägger jag förstås på resekostnader och kostnader för eventuell övernattning på priset.

Vad händer om vi behöver avboka?

Som alla andra bokningar ni gör finns det gränser för när det inte längre är kostnadsfritt att avboka. Om ni avbokar en månad innan tar jag inte betalt. Fram till två veckor innan debiterar jag 50%. Fem dagar innan debiterar jag 75% och avbokning samma dag eller senare än 24 timmar innan debiteras 100%.

Vad betyder det när det i offerten står "reservation för mellanförsäljning"?

Det betyder att ni måste snabba er att boka. Eftersom vi bara har ett preliminärt datum kan det ju finnas andra som också vill boka det datumet. Men självklart hör jag av mig om det skulle visa sig att det finns någon annan som vill ha det datum som ni har fått offert på. Garanterad bokning är det först när vi är helt överens.

Kan vi själva välja hur vi vill ha vårt upplägg?

Nja… det beror förstås på. Jag anpassar mig så mycket jag kan. Men om både ni och jag är nöjda så brukar det bli bra. Alldeles för anpassade önskningar kan förstås vara svåra att möta.

Var inte blyg

Om du inte fick svar på din fråga är det bara att skicka en rad… jag svarar så fort jag kan.