Föreläsningar för kundträffen eller personalkonferensen

Föreläsningarna är alltid anpassade efter kund och tillfälle. Ditt mål är vårt mål! Vad vill du att åhörarna ska ha med sig när jag är klar? Ska de ”bara” bli inspirerade och ha en positiv känsla, eller ska de lära sig något handgripligt? Behövs det tid för reflektion, eftertanke och eget arbete?

Ämnena utgår alltid från nedanstående rubriker. En blandning går förstås att få samt anpassning efter målgruppens tidigare erfarenheter och kunskapsnivå.

Marknadskommunikation

Marknadsföring och marknadskommunikation kan vara så mycket. Men en sak är säker, det är något alla företag behöver och många behöver kunna mer. Ibland behövs det att vi lyfter blicken och ser saker lite grann från ovan, det här kan vara ett sådant tillfälle.

Sociala Medier

Vilken företagare som helst kan bli snurrig i knoppen av att ens försöka tänka ut var, när och hur de måste synas för att finnas.
Vi föreläser och utbildar både generellt om sociala medier samt gör workshops för enskilda plattformar.

Presentationsteknik

Under samlingsnamnet Våga Hålla Ord hålls kurser i presentationsteknik. Det finns olika nivåer beroende på var du befinner dig.
Osäker och på nybörjarnivå = Presentatören
För dig som talar ofta och vill mer = Estradören.

Kommunikation & Kroppsspråk

Presentationsteknik i all ära, men det är minst lika viktigt och spännande med den mellanmänskliga kommunikationen. Hur säger vi saker och vilka signaler skickar vi med vårt kroppsspråk. Anpassa din inspirationsföreläsning till målgruppen.

Så här säger våra kunder

Låt inte bara vad vi påstår vara sant, låt våra kunder säga vad de tycker

Vi känner oss utmande. Härligt! Energin i rummet bler oerhört fokuserad. 

Vi har fått en himla bra verktygslåda. Det har varit kul, trevlig grupp med god stämning. Tack!

Ett stort värde med den här kursen var – förutom de konkreta tipsen och lärdomarna – att jag kom till självinsikt. 

Kursen har varit mycket givande. Jag har tagit med mig att det är bättre att tala från hjärtat. Att göra sitt bästa räcker långt. 

Mycket givande kurs. Det skulle absolut varit fler tillfällen för att öva. Fortsättning? Ja, tack. 

Föreläsningen mottogs mycket bra och var uppskattad. Alla hitta något att ta fasta på. Ett stort plus var att budskapet framfördes på ett humoristiskt och lättsamt sätt. 

FAQ – Vanligt förekommande frågor

Gör ni föreläsningar över hela Sverige?

Det är klart att vi gör. Eftersom vi utgår från Västerås har det blivit mycket i Mellansverige. Ska vi åka längre lägger vi förstås på resekostnader och kostnader för eventuell övernattning på priset.

Vad händer om vi behöver avboka?

Som alla andra bokningar ni gör finns det gränser för när det inte längre är kostnadsfritt att avboka. Om ni avbokar en månad innan tar vi inte betalt. Fram till två veckor innan debiterar vi 50%. Fem dagar innan debiterar vi 75% och avbokning samma dag eller senare än 24 timmar innan debiteras 100%.

Vad betyder det när det i offerten står "reservation för mellanförsäljning"?

Det betyder att ni måste snabba er att boka. Eftersom vi bara har ett preliminärt datum kan det ju finnas andra som också vill boka det datumet. Men självklart hör vi av oss om det skulle visa sig att det finns någon annan som vill ha det datum som ni har fått offert på. Garanterad bokning är det först när vi är helt överens.

Kan vi själva välja hur vi vill ha vårt upplägg?

Nja… det beror förstås på. Vi anpassar oss så mycket vi kan. Men om både ni och vi är nöjda så brukar det bli bra. Alldeles för anpassade önskningar kan förstås vara svåra att möta.

Var inte blyg

Om du inte fick svar på din fråga är det bara att skicka en rad… vi svarar så fort vi kan.