Därför samlar jag in information om dig

Jag samlar in information från dig när du prenumerera på mitt nyhetsbrev eller fyller i ett formulär. När du registrerar dig på min webbplats ber jag ibland om ditt namn, e-postadress och mobilnummer. För mig är det naturligt att nätverka och hålla kontakt med kollegor, branschfolk och andra i näringslivet. Vill du vara en del i mitt nätverk behöver jag ibland kunna nå dig.

Det här använder jag din information till

Jag använder din information på något av följande sätt:

För att förbättra hemsidan
Jag strävar ständigt efter att förbättra hemsidan baserade på den information och feedback jag får från dig. Jag vill ju att din upplevlese ska bli personlig och tillgodose dina behov.

För att tillhandahålla anpassade annonser
Det kan hända att jag samlar information utifrån din ip-adress om din aktivitet på hemsidan för att kunna anpassa mina erbjudanden till just dig.

För att skicka e-postmeddelanden vid speciella event och händelser
Den e-postadress som du anger kan få information, uppdateringar och nyheter om min verksamhet eller annat relaterad till mina tjänster. Om du någon gång du vill avsluta prenumerationen är det bara ett klick på nyhetsbrevets länk för avregistrering så är du borttagen från min e-postlista.

För att hålla kontakt för framtida samarbeten
Kanske den allra viktigaste och vanligaste anledningen för att kunna hålla kontakt och lära känna varandra bättre. Man vet aldrig när vi kan ha ömsesidig nytta av varandra.
 

Så här skyddar jag dina uppgifter

Jag genomför en rad säkerhetsåtgärder och uppdateringar för att upprätthålla säkerheten för din personliga information. Min hemsida har i så stor utsträckning som möjligt de säkerhetsverktyg som är lämpliga.

Jag använder inte cookies.

Jag säljer inte eller på annat sätt överför din personliga information till utomstående.

 

Tredjepartslänkar

Ibland kan jag ha tredjepartsprodukter eller tjänster på hemsidan. De har separata och oberoende sekretesspolicies. Jag har därför inget ansvar för innehållet och verksamheten i de länkade webbplatserna.

Däremot säljer, handlar eller på annat sätt överför jag inte personligt identifierbar information till utomstående parter.

Det inkluderar inte betrodd tredjepart som hjälper mig att driva webbplatsen eller mitt företag, med krav förstås att parterna godkänner att hålla all information konfidentiell. Ibland måste jag dela med mig av information eller göra den tillgänglig för att säkerställa att webbsidan är säker och säkerställa att brott mot användarvillkoren inte sker.

 

Avsluta prenumeration

Du kan när som helst avsluta en prenumeration av nyhetsbrevet genom att klicka på avprenumerera i något av utskicken.

 

Endast en sekretesspolicy

Det här gäller både information som samlats in digitalt och information som samlas in offline, irl, i riktiga livet.

Ditt samtycke

Genom att använda mina digitala kanaler och lämna ifrån dina kontaktuppgifter samtycker du till min webbplats sekretesspolicy.

 

Ändringar av min sekretesspolicy

Om lag och regelverk förändras kommer jag att publicera mina ändringar här.

 

 

 

 

 

www.nordinspire.se
lena@nordinspire.se

+46705524075