Just nu sitter jag på baksidan av det kongresscentret där 3,000 deltagare i Social Media Marketing World 2016 har samlats för den årliga konferensen om marknadsföring i digitala medier. Solen värmer, lyxyachterna ligger förtöjda, fiskmåsarna skriker och allt känns helt overkligt. Jag har precis avslutat min frukost på det närliggande Hiltonhotellet där jag bor och ska om en liten stund gå in och registrera mig för konferensen. Jag vet att jag kommer att vara helt uppumpad när jag vänder hemåt på tisdag kväll – men just nu, just nu är det bara spänning och entusiasm.

IMG_5147

Jag kan känna tånglukten där jag sitter längs strandpromenaden där folk tar promenader och sina morgonjogg. Alldeles nyligen stannade fyra asiater framför mig för att fotografera sig, inget nytt i det. Men faktum är att de också är digitala och uppkopplade idag. För det var inte kameran på magen som användes utan den hederliga iPhonen.

Härarbete har precis fått en väldigt specifik innebörd. Här och nu och härvaro likaså. Att både njuta av att befinna mig på en härlig plats på jorden och samtidigt koncentrera mig på mitt jobb, det är en utmaning, men fantastiskt inspirerande och energigivande.

På tal om energigivande – båtarna som ligger här är rätt magnifika. Titta vad den här har på taket… liksom om jag fick lust att ta helikoptern och åka iväg någonstans. Kanske en middag i San Fransisco ikväll? 😉

IMG_5149 2


 

Nu har det gått några timmar och jag har varit på 2 workshops… här kommer en reflektion:

#SMMW16, Sunday reflection from nordinspire on Vimeo.

 

Kvällen fortsatte i samma anda när vi avslutade dagen med en invigningsfest på ett hangarfartyg. Där minglade jag med australiensare, kanadensare, engelsmän, walesare och amerikaner förstås. Samt… fick möjlighet att tala med flera keynote-speakers direkt. Som sagt, det är minst sagt inspirerande.

GuyKawasaki

IMG_5170

%d bloggare gillar detta: