Jag jobbar precis med en kund som behöver uppdatera sin hemsida för att bli mer mobil och aktuell. Den har hela tiden varit en WordPressida, men samtidigt inte. För när det gäller att få ut så mycket som möjligt av WP så handlar det också om att ha den sista WP-versionen. Temat som användes var inaktuellt och var inte kompatibelt med senare versioner av WordPress. Vilket förstås innebar både säkerhetsrisker och med nya Googleuppdateringen för sökning mobilt en ren katastrof.

De senaste uppdateringarna av WordPress är bara så bra – därför önskar jag att alla mina kunder förstår vikten av att hålla sin hemsida uppdaterad.

Blir du som jag, att det bara flimrar framför ögonen när jag börjar fundera på alla möjligheter som det innebär när saker bli enklare. När jag snabbt kan publicera något som jag tidigare har mailat till mig själv för att komma ihåg att göra något av.

Jag delar gärna med mig av bra innehåll. Innehåll som gör skillnad, inspirerar eller är upplysande på något sätt. Jag delar gärna med mig av sådant som jag kan tänka mig vara ambassadör för. Ibland delar jag t.o.m. med mig av saker som jag vill avvisa och göra uppror mot.

Varje morgon surfar jag runt på min iPad och letar bra innehåll och intressanta artiklar. Jag kommenterar, delar med mig själv och med andra. För varje kund jag har letar jag uppslag och idéer som de kan dela med sig av eller inspireras av i sin verksamhet. Den digitala världen är full av möjligheter.

Därför är det så viktigt att hålla din hemsida uppdaterad. Vi är många som surfar runt och hittar vi något spännande hos just dig, är chansen stor att vi både sparar, delar med oss och kommer tillbaka.

Vad gör du för att hålla er/din hemsida uppdaterad och aktuell?

%d bloggare gillar detta: