Igår kväll kom jag tillbaka till USA. Vädret var strålande och när jag satt mig i bilen vid 18:30 på kvällen visade termometern på 25 grader Celsius. Jag förstod varför jag valde att flytta – för även om våren gjorde sig påmind i Sverige så är det långt kvar till den värmen som mötte mig på flygplatsen. Nu skulle jag kunna välja att publicera i mitt flöde på Facebook och Twittra kvittrande glad om hur fantastiskt allt är här i South Carolina. Men jag ska visa baksidan också.

När jag var hemma i Sverige mötte jag många vänner och bekanta som alla slog fast att de hade förstått genom att följa mig online att jag har det bra här borta – spelar golf och njuter av ett glas vin. Och det är sant, det också. Men jag berättade också att jag ganska ofta känner mig ensam och att jag längtar efter vänner och lättsamt sällskap. Jag kan säga att den känslan förstärktes när jag klev in genom dörren och möttes av:

bild

En doft eller snarare en stank som var obeskrivlig. Både kylen och frysen har valt att lägga av under våra två veckors frånvaro. Hur länge den har stått och varmtgått kan bara gudarna svara på. Men vi var tvungna att slänga allt. Eller iaf nästan allt. Sen stod vi sent igår kväll (sen natt i svensk tid) och skrubbade kyl och frys från både intorkat, sölat, klibbigt och mögel. Det var allt annat än trevligt.

Nu är kylen ren och vi använder oss av kylväskan som kan kopplas till uttaget för att åtminstone ha mjölk och smör så länge.

bild 1

bild 2

 

Ditt varumärke är både pro´s and con´s

Vad har det här med ”anything” att göra. Jo, genom att våga visa när saker går på tok så blir du också mer trovärdig när du säger att saker och ting går bra. Som varumärke och företagare vet jag. För om jag kan se att det finns ärlighet och transparens hos den jag talar med så får jag förtroende. Om det bara är guld och gröna skogar så backar åtminstone jag något.

Kylskåpet får nu stå oanvänt och de saker som jag hoppas och tror klarar sig utan kyla står på bänken.

bild 3

 

Det luktar fortfarande skunk. Men det brukar lukta riktigt illa när någon far med osanning eller väljer att dölja allt för många skavanker. Berätta vad som har hänt istället, hur och vad du tänker göra för att få ett bättre resultat nästa gång och att du alltid gör ditt bästa.

Jag hade hoppats att jag bara skulle få lägga ut den här bilden…

bild 4

 

och berätta om hur skönt jag tycker att det är att ta mitt morgonkaffe på altanen. Det stämmer också, men är alltså inte hela bilden. Våga visa bakom kulisserna och du ska se att din trovärdighet ökar ännu mer.

 

 

%d bloggare gillar detta: