Hur blir du inspirerad? Idag finns det så många sätt att få inspiration, att bli inspirerad, att inspirera. För mig är det självklart – what you give is what you get. Du får tillbaka vad du ger. Kanske inte alltid från samma ställe som du gav till, men du får tillbaka.

Jag har precis varit på en fantastisk vecka med en vän i solen och värmen. När jag kom tillbaka till kontoret gjorde jag en stresstest via en app. 1%….! Jag var helt lugn med andra ord. Och vad annat kan jag vara med följande bilder på hjärnan…

Men det finns ju andra sätt att bli inspirerad på också. Det kan förstås vara att lyssna på en bra talare  🙂  Eller att läsa en bok, eller… tja, just nu tittar jag igenom gamla favoriter på YouTube – en del för att de är känslosamma, andra bara för att de är bra – men alla ger de mig någonting.

Alldeles nyligen hörde jag den här låter i original, och bara för att jag sett filmen så var det just den här tolkningen jag tänkte på. Jag såg den lilla flicka lukta på blommorna och le. Och, ärligt, hela jag log. En annan film som jag ofta kommer tillbaka till är vad som hände i Chicago under en Oprah-show. Jag blir så otroligt lycklig varje gång jag ser den. Jag kan helt enkelt inte stå still utan måste bara börja dansa jag också.

Enkla reklamfilmer som ändå är bra kan också inspirera mig. Som den här från Starbucks, som alltid får mig att tänka på deras fantastiska idé om att ha en idé. Bli inspirerad helt enkelt, av andra.

Alldeles nyligen hittade jag den här… jag vet, den är lång… men jag grät floder av tårar under nästan hela filmen. Är det inte varje ”flickas” dröm att bli så överraskad och uppvaktad? Inte vet jag, men romantiskt, härligt, förälskat, överdådigt amerikanskt och fullkomligt ljuvligt, tycker iaf jag att det är.

Sist men inte minst. Jag måste bara lägga med vår egen reklamsnutt också. Vet att den är kort och inte speciellt uttömmande, men för mig, betyder den mycket. Den betyder att vi finns där ute, den betyder att det vi faktiskt kan göra skillnad för någon, när det gäller självförtroende i kommunikation eller förmåga att övertyga. Att bli inspirerad betyder att du bryr dig. Ett varumärke borde inspirera, alla historier du berättar om ditt företag borde inspirera… men vet du vad, det är upp till dig. Vad inspirerar dig?

%d bloggare gillar detta: