Två dagar med otroligt högt tempo späckat med information, inspiration och hands-on-exempel. Det är precis som en tredagars-konferens ska vara. Det snurrar i huvudet och alla idéer om vad jag kan göra, bör göra och vill göra trängs i huvudet. Ni vet hur peppade vi alla känner oss efter några dagar med föreläsare och kompetens serverat på ett silverfat.

Det känns som om: Nu, nu ska jag göra det!

Men vad är det jag ska göra och hur ska jag börja?

Något som vi många har varit med om är att energin vi har med oss från liknande event avtar med tid. Jag förstår vikten av att börja agera på en gång. Samtidigt har jag ingen riktig press på att något måste ge utdelning inom en begränsad tid. Jag saknar ”urgency”.

Däremot vet jag effekten av att uttala mina mål och visioner eller ambitioner högt. All den kunskap jag har efter de här dagarna har gett mig ny kunskap. Jag vet t.ex. hur du kan och bör annonsera på Facebook för att få bäst utdelning – och det måste jag dra nytta av.

Inte bara för egen del, utan också för er del. Så jag måste bara fråga:

Hur många vill lära sig hur du verkligen utvärderar, mäter och tar fram annonser för FB som ger nya prospekts och fler adresser till din kontaktlista?

Så mitt löfte till dig är att ta fram ett material som med säkerhet kommer att utöka din lista av e-postadresser och skapa konvertering. Nu är frågan, när vill du att det ska vara klart?

IMG_1762

Webbinars, hangouts, checklistor och mycket mer

Så många möjligheter som det finns att bedriva verksamhet helt on-line är sanslös. Visst älskar jag att prata inför publik, och jag saknar verkligen scenen och att tala på svenska. Men kan jag inte tala med er direkt får jag välja andra kanaler.

Nästa vecka ska jag träffa en videomakare i Nashville, hur coolt är det? Jag åt lunch med en ”speakers coach” och ”image consultant” samtidigt som jag blivit inspirerad av tankar om varumärken och kreativitet. Jag behöver också fylla på. På det här området är faktiskt amerikanarna långt fram. Det tackar jag för.

IMG_1768

 

Nu är det läggdags och tid att skaffa energi för morgondagens avslutande övningar.

#htdilive

 

 

%d bloggare gillar detta: