Ibland behöver det inte vara så innovativt, bara ge en skön känsla. Antingen som i den här tunnelbanegången någonstans i Ryssland…

Underground Football from Special One on Vimeo.

Det konstiga är att det är det mest uppenbara och enkla som så många gånger är svårast att komma på. Något som alltid uppskattas och också uppmärksammas är när det oväntade dyker upp. Är det sedan något som ger en positiv känsla så blir hela upplevelsen något att prata om och föra vidare. T.o.m. Einstein talade om att det är det enkla som är det vackra.

En känsla av att vara i värmen fast det är mitt i smällkalla vintern någonstans i Sverige. Jag förundras över alla som kommer på alla dessa fantastiskt enkla och geniala idéer. Men jag blir också inspirerad av att hitta mina egna. Just nu funderar jag på hur jag ska få vår nya reklamfilm spridd och sedd – har ni någon idé?

%d bloggare gillar detta: