Idag tar jag ledigt – bloggledigt. Jag har skrivit nyhetsbrev och andra inlägg för olika Sociala Mediekanaler så det snurrar i huvudet av alla bokstäver under morgontimmarna. Men det är ju också jubileum idag. 75% av utmaningen är avklarad. Egentligen har jag en blogg om påven, hans ethos och hur det är kopplat till varumärken och marknadsföring på gång. Men den tar jag i morgon. Idag är en dag att njuta. Av det vi redan har åstadkommit.

DSC_0452

 

Jag är nämligen av den åsikten att vi är alldeles för dåliga på att se vad vi har gjort och alldeles för duktiga på att se vad som fortfarande finns kvar att göra.

Dessutom är vi specialister på att planera in aktiviteter för den närmaste framtiden som är helt orimligt att klara av. Däremot har vi ganska dåliga planer för längre tidsperspektiv. De flesta av oss önskar en bättre framtid, en härlig pension med ett hus vid havet kanske. Det är i alla fall vad jag ser framför mig. Det lär ju näppeligen hända om jag inte sätter mig ner och börjar skapa förutsättningar för det nu.

Fast det är ju inte det jag ska göra idag – idag ska jag fira att jag har klarat av 75 inlägg i rad. Att de allra flesta har haft ett innehåll med en mening. Att de allra flesta har haft en röd tråd och nästan alla har haft något med mitt varumärke och mina kärnområden att göra. Med andra ord: jag är nöjd. Skål på er!

 

 

%d bloggare gillar detta: