Igår när jag spelade golf var det bara jag och min man på banan. Det var lite regn i luften och knappt tio grader varmt. Men ändå, såååå skönt! Vi tog det lugnt och kunde ta om slag som behövde övas på. Det där när ingen knackar på ryggen och stressar är guld värt.

golf

 

Jag bestämde mig för att behålla den känslan idag. Även om jag vet att jag har mycket att bita tag i. Det här med att vara produktiv som egen företagare ligger alltid över oss. Vi vet ju att de enda deadlines som sätts är de vi själva bestämmer. Ibland fungerar det, ibland inte.

Som skapare av innehåll för att stärka varumärken är det bra med deadlines, men bara till en viss nivå. Ibland behöver vi ta om ett golfslag eller skriva om en artikel, publicera något som vi uppdaterar, slänga och börja om. Men ni vet hur det är … ”kill your darlings” är det svåraste som finns.

Jag har märkt att de gånger jag tar det lugnare, låter mig ta tid för reflektion och ser över vad det är jag behöver göra, får jag mer gjort. Det låter helt galet. Idag började jag med att städa på skrivbordet. Faktum är att bara den aktiviteten gjorde att jag fick undan några saker som legat över mig en tid – det gick på några röda.

Utmaningen har jag fortfarande inte tagit ställning till. Vi får se. Det beror på. Kanske om … ni hör, undanflykterna och ursäkterna är många. Förra året gick jag hela vägen in i mål. Med mersmak skulle jag kanske tillägga. I år nöjer jag mig med att jag får se.

Kanske vädret och golfen får bestämma mer i år. 🙂

 

 

 

 

%d bloggare gillar detta: