Som en kick med c-vitamin är det att ha kontoret fullt av medarbetare. Det betyder att det är fler än jag som tänker. Helt enkelt en hel skål fylld av frukt. En frukkompott. Både med härligt gröna äpplen, saftiga apelsiner, stora annanser och mogna persikor. Friskt, sött, färgsprakande. Gott helt enkelt.

En helt ny värld har precis öppnat sig för mig. Jag vet inte om det är den som heter bloggosfären eller liknande. Men jag tycker ju ändå att jag har bloggat ett antal gånger nu.

Det här att vara flera och i det mellanmänskliga mötet utbyta idéer och tankar genom kommunikation – är oöverträffat när det gäller att utveckla och vara kreativ. Tillsammans med mina kollegor kommer massor av tankar och nya incitament fram. Och alla handlar om kommunikation. Hur ska verksamheten synas mer, hur ska vi kunna växa, hur ska fler få reda på vad vi gör och hur ska fler få reda på hur viktigt det är att kunna övertyga?

Visste ni att det finns något som heter att Pinga!

Av min frågeställning att döma kan ni säkert förstå att jag inte visste det. Det betyder helt enkelt att det “pingar” till där ute i bloggosfären och talar om för dem som är intresserade av bloggar att det är någon som har skrivit något som kanske kan intressera.

Nu är nästa fråga: Hur fångar jag intresset? Hur får jag någon intresserad att läsa just det här?

Under förutsättning att man får en enda som är med på tåget så borde det ju i just mötet – även om det är ett virituellt möte kunna hittas kreativa lösningar och nya infallsvinklar. Så du som läser det här – var med och påverka!

När det gäller kommunikation och retorik i synnerhet – gärna vardaglig, praktiskt retorik – Vad vill du veta?

Det var någon som talade om tävlingar. Så fort det är en tävling och något lottas ut dyker det alltid upp fler läsare. Så nu måste jag hitta något åtråvärt och spännande att lotta ut. Men först måste jag hitta på en utmaning. En tävling måste ju iaf vara en tävling.

Det blir helt enkelt spännande att retoriskt, utmana och utforska min nya värld. Den där ute som jag har svårt att se den direkta återkopplingen från. Jag som är så beroende av nickande skallar och hummande läten. Kan du vara min nickande skalle? Fast – mest älskar jag ju när någon tycker tvärtemot – vill du vara min opponent?

Välkommen att delta i min blogg!

%d bloggare gillar detta: