Igår var det Mors Dag här i USA – om några veckor blir det Sveriges tur. Nej, jag förväntar mig ingenting, och jag önskar att jag hade haft en mamma att hylla som jag kunde  får berätta för hur mycket hon har betytt för mig. Jag önskar att jag hade haft en mamma som var med mig när jag köpte kläder till skolbalen och som bakade bullar till fotbollslaget och som blev mormor så småningom.

Det är därför min mammaroll kanske har varit lite för beskyddande, för involverande, för... sönerna har haft med mig i allt. Jag hoppas att de kan uppskatta det senare, när de förstår… Ni som har era mammor i era liv – ge dem den uppskattning de förtjänar. Det finns inget jag önskar mer än att jag hade haft en mamma, inte bara i livet, utan att jag hade haft en mamma.

  

Det är därför det känns så tomt nu – långt borta från de stora sönerna och längtan blir ännu större. Dagarna är till bara för mig, det är inte konstigt att det känns tomt. För vem gör jag saker nu?

%d bloggare gillar detta: