Det här gillar jag – ett flöde som vid en enda blick ger en bild över vem det är jag följer. Visst kan vi följa på Twitter, Facebook och andra Sociala Medier kanaler. Och visst kan vi skicka vidare våra egna inlägg via verktyg som Tweetdeck. Men att så enkelt och tydligt få en bild av en persons digitala avtryck var förlösande.

rebelmouse2

 

Med Rebelmouse kan jag se och förstå både hur jag själv uppfattas men också sidor som jag är redaktör för. Det påvisar dessutom den tydliga trend som var det genomgående temat på Webbdagarna i Stockholm 6-7 mars 2013 – rörligt, eller iaf bild.

Jag har en längre tid utforskat både Instagram och Pinterest – men för min egen del, så kommer Rebelmouse att bli den portal där jag kan sammanlänka båda de andra bildsiterna. Det blir ett mycket mer heltäckande flöde.

Det är mitt löfte till er – att när jag kan mer så delar jag självklart med mig… Visst är ni lika exalterade som jag är… om inte, prova så blir ni.

 

%d bloggare gillar detta: