Att känna sig uppfylld och lycklig – det är väl det bästa som finns? Det var precis så jag kände mig igår när jag hade varit på föreställningen Elvis – av Glada Hudik-teatern, när de uppträdde på Konserthuset i Västerås. Självklart påverkade vetskapen om historien bakom mitt intryck – men oavsett det, är jag säker på att jag hade blivit berörd på djupet ändå. Det fanns en avslappnad atmosfär bland skådespelaren och alldeles tydligt en glädje och anspänning som det nästan gick och ta på, iaf om man som jag satt på tredje bänk. Nu känner jag mig ännu mer upprymd och taggad för att få chansen att dela scen med Pär Johansson, den 3 maj, på teatern i Västerås.

Jag är övertygad att hela konserthuset måste vara nyfikna på att höra berättelsen bakom den här fantastiska showen – för föreställningen visar ju det Pär talar om – Det är möjligt! Och just det är ju hans föreläsning kärnpunkt, utifrån hans erfarenhet att arbeta med den här gruppen – och allt vad de har åstadkommit, från att göra en USA-resa till att spela in film.

Längst fram på första parkett satt Romfartuna United, Västerås enda fotbollslag för förståndshandikappade, och var lyriska, överlyckliga och stolta. Den inspiration som Elvis gav är med största sannolikhet obetalbar – för många i publiken, men framförallt för första raden.

Jag hoppas och tror att ”Bli ditt bästa jag” – kan bli lika inspirerande, men på ett annat sätt. Vi behöver helt enkelt input utifrån mellan varven för att bli laddade och fulla av energi. Hur hämtar du energi?

 

%d bloggare gillar detta: