Vilken otrolig dag! Hjärnan kokar och jag är full av framtiden. Idag har jag förutom haft kundmöten gjort bokslut för 2014 – ett bokslut utan ekonomi. Ett bokslut mitt i livet. Vad ska jag ta med mig från 2014 in i 2015, vad ska jag släppa taget om?

Det där med att ställa frågor – frågor kan verkligen få oss att se saker ur andra synvinklar. Om du ska titta tillbaka så ger ju frågan:

Vad drar du för lärdomar från 2014? ett helt annat svar än Vad är du stolt över från 2014? (behöver inte men kan vara så).

Efter en halvdag med Lena Palmér och hennes workshop: Transission är jag på väg till en förändring. Kan det vara så enkelt?

Normalt är jag dålig på att sätta mål. Däremot visualiserar jag gärna framtiden i bilder – i känslor och upplevelser. Och det fick vi göra inför tanken att gå till ett bättre 2015.

IMG_0051

 

Förmågan att tänka gör oss unika!

Vi har alla förmågan att drömma, önska, fantisera och föreställa oss. Vilken fantastisk förmåga. Det är också den som gör att vi kan få andra att förstå vår vision, vårt varumärke, vår dröm, vår verksamhet, vår övertygelse, vår… Vad det nu är du behöver övertyga om. Kan du beskriva vad det är du brinner för och måla med dina ord… då kan du flytta berg.

Ni vet det där gamla talesättet: Om du fortsätter att göra som du alltid har gjort, kommer du att fortsätta få vad du alltid har fått. Det betyder ju inte att jag behöver vara missnöjd med vad jag har, men det betyder att förändring kommer med ändrat beteende. 

Så vad vill du verkligen ha 2015?

Temat för mitt 2015 är dagens rubrik: Uppleva, Leva upp, Liva upp!

Jag vill uppleva, men jag vill också leva upp, må bättre – orka mer och nå eftersträvansvärda resultat. Jag vill också liva upp, med det menar jag se till att våra svenska gäster också ska få ta del av våra upplevelser och känna att det var givande att besöka oss.

Välkommen till South Carolina nästa år.

 

%d bloggare gillar detta: